Trouwen Liefde & Familie Portret & Ondernemer Publicaties Shop Over Mij Contact

Veelgestelde Vragen

Hoelang ben je aanwezig op onze trouwdag?

Zo lang als jullie maar willen! Jullie zijn vrij me van 's morgens vroeg tot 's avonds laat te boeken. Of misschien organiseren jullie wel een compleet weekend. Iedere bruiloft is uniek en heeft zijn eigen tijdschema met relevante en misschien minder relevante fotomomenten dus dit zijn dingen die we bespreken tijdens de kennismaking.

Hoeveel bruiloften fotografeer je per jaar?

Tussen de 10 en 15 bruiloften per jaar. Zo kan ik voldoende tijd investeren in ieder bruidspaar zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Ook houd ik zo genoeg tijd over voor al mijn andere fotografie.

Wat is je tarief?

Mijn tarief start bij €1650 voor een bruidsreportage inclusief mini-album. Maar neem vooral contact met me op voor meer informatie en prijzen op maat!

Hoe ver van te voren moeten wij jou boeken?

De meeste stellen nemen contact op een half jaar tot een jaar voor de bruiloft gaat plaatsvinden. Hoe eerder je de datum weet hoe beter, want des te meer kans dat jullie gekozen datum nog vrij is in mijn agenda. Vooral de vrijdagen en zaterdagen zitten snel vol.

Fotografeer je ook simpele bruiloften op het gemeentehuis?

Graag! Leuk juist. Je kunt met heel weinig middelen toch een hele gezellige dag hebben, en dit leg ik graag voor jullie vast. Hiervoor maak ik een offerte op maat.

Kunnen wij jou boeken voor een last minute bruiloft?

Absoluut! Er is natuurlijk een kans dat ik niet beschikbaar ben maar wie niet waagt, wie niet wint. Je kunt me altijd mailen of een berichtje op Instagram sturen om te checken of ik vrij ben op jullie dag, dan zal ik zo snel mogelijk laten weten wat ik voor jullie kan betekenen.

Wat nou als je ziek bent?

Ik kan wel tegen een stootje en heb gelukkig nog nooit een bruiloft hoeven missen in al die jaren dat ik dit werk doe. Als ik echt ziek ben of mocht ik bijvoorbeeld een been breken - ik noem maar iets - dan heb ik een fijn netwerk van fotografen dat ik kan inschakelen.

Werk je standaard met een second shooter?

Nee, ik werk altijd alleen. Als jullie een second shooter wensen kies ik tegen een meerprijs graag iemand uit mijn eigen netwerk.

Maak je trouwalbums?

Uiteraard! Er zit een mini-album inbegrepen in mijn standaard fotografiepakket. Deze kunnen jullie upgraden naar een groter album. De albums die ik lever zijn handgebonden en van hoogwaardige kwaliteit. Wel blijft het volledig optioneel dus als jullie liever zelf aan de knutsel gaan: even goede vrienden!

Wat is je werkgebied?

Heel Nederland en daarbuiten. Als jullie in het buitenland gaan trouwen reis ik graag met jullie mee! We overleggen dan samen over de kosten van het vervoer en verblijf.

Wat maakt voor jou een bruiloft de moeite waard om vast te leggen?

Het gaat mij echt niet om perfecte styling, om hoe groots je bruiloft is of hoeveel geld je eraan uitgeeft. Het gaat om jullie, jullie verhaal en het vieren van de liefde met jullie allerbeste vrienden en familie. Een dag doordrenkt van liefde, relaxte sfeer, intiem, informeel, alles mag en alles kan. En het allerbelangrijkste: het moet bij jullie passen. Dat zijn mijn lievelingsbruiloften. En gelukkig ook die van 'mijn' bruidsparen!

Help, wij vinden onszelf niet fotogeniek en vinden op de foto gaan heel spannend!

Dat is logisch, wie gaat er nou wekelijks op de foto? Ik begrijp helemaal hoe jullie je voelen, en ik zal jullie begeleiden op de momenten waar dat nodig is. Ook durf ik hardop uit te spreken dat iedereen fotogeniek is. Maak je alsjeblieft niet druk om het hele "op de foto gaan", vertrouw mij maar en dan komt alles goed!